Hiking i Norge // En enestående oplevelse

En af mine meget gode veninder, lokkede mig med på en impulsiv vandresviptur til Norge i sidste weekend. Trods kulden havde vi en fantastisk tur, hvor vi både nåede toppen af Trolltunga og bunden af Vøringsfossen!

Nedenfor er et lille billede-indblik i vores tur i de enestående smukke norske omgivelser!

Hiken op til Trolltunga er krævende, og går gennem ufremkommeligt terræn, sne og klippesten! Hiken tager ca. 11 timer og udgør ialt 1100 højdemeter fordelt på ca. 14 km hver vej. Turen er enestående smuk! De krævende stigninger indbyder til mange pauser i de batagende omgivelser og selvfølgelig gode gåsko 🙂 Medbring en drikkedunk, godt med mad og mange lag tøj – Temperaturen svinger nemlig op mod 20 grader mellem bund og top!

Vøringsfossen er en af Norges smukkeste vandfaldsdale. Hiken gennem dalen forgår på stenskredsligende skranter og klippesten. Turen er på ca. 6 km, og er selvom den er udfordrene, utroligt smuk.

Jeg kan desværre ikke prale af, at have stikket den lækre vamsede trøje på billederne – Men hvem ved, måske en inspiration til et fremtidigt projekt? 😛

En sådan tur kaldte naturligvis på et strikkeprojekt til aftenerne i teltet 🙂 Ved garnstafetten i Aarhus i juni måned købte jeg det her super lækre garn fra Rowan, Creative Focus Worsted, for en slik! Det skal nu blive til den smukke poncho Arvingen designet af Pia Harnø. Den skal nok blive super lækker til efteråret!

 

One thought on “Hiking i Norge // En enestående oplevelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s