Dip Dye hue // Lækkert lunt til efteråret

Da jeg startede ud med at strikke, lovede jeg min kære kæreste en hue. Det har jeg så udskudt indtil nu 😉 I starten af juli, da vi besøgte G-uld i vejle, faldt vi over “Dip dye huen” fra Camillia Vad. Den måtte det være, og den blev det.

Når man umiddelbart ser på designet af huen, tænker man ikke ligefrem “mand”, men designet gør sig bestemt godt på herrerne – ser bare her!

Garn: G-uld Alpaka, i farverne hvid, grå og kraprod.

Opskriften kan du finde hos Camilla Vad.

Huen ser ud som om, at den er utrolig nem at strikke, men faktisk kræver en del arbejde! Huen strikkes med to tråde, og farveskiftene kræver, at man holder tungen lige i munden og følger med i opskriften fra den ene strikkeomgang til den næste.

Opskriften er nem og overskuelig at følge. Dog angiver opskriften ikke, hvilken type indtagninger der skal bruges, eller hvor på omgangen de skal laves. Det kunne jeg godt have ønsket mig en præcisering af! Resultatet blev dog flot alligevel 🙂 Til indtagningerne valgte at strikke to samlet ret til venstre, da jeg synes at det gav det pæneste resultat på “retsiden”.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s