WestKnits // Mystery Knit Along

Hvert år de sidste 7 år, har Stephen West fra WestKnits lavet en “mystery knit along” kaldet WestKnits Mystery Shawl Kal (forkortet WestKnits MKal). Det er en årlig begivenhed, hvor der trinvist frigives et sjalsmønster over 4 uger. Det eneste du ved når du starter, er altså hvilket garn du skal bruge og hvor meget. I løbet af de 4 uger fremkommer det “hemmelige” sjal og billeder af folks arbejde deles verden over på Facebook og Instagram under hashtaggene #westknitsmkal2017 og #speckelandpop.

Stephen West er en amerikansk strikkedesigner bosiddende i Amsterdam. Han er super farverig og sprudlende – tjek bare hans Instagram, så er du ikke længere i tvivl om hans farveglæde!

Årets MKal har navnet Speckel and Pop. Jeg har ikke deltaget i eventet før, men jeg deltager i år, og jeg er super spændt! Du kan tilmelde dig årets MKal her. Første del af mønsteret frigives nu på fredag, og jeg kan næsten ikke vente 😀

Til sjalet skal man som hovedfarver bruge 3* 366m i neutralfarvet specklegarner og 5*80m i pop-farver.

De anbefalede garner er superdyre. Da det er første gang jeg prøver WestKnits MKal, og da jeg ikke ved hvordan slutresultatet bliver, har jeg ikke haft lyst til at bruge en formue på garnet. Jeg har derfor sammensat mit eget alternativ 🙂

Som pop-farver har jeg købt den lækre merino hindbærgradient fra Sysleriget. NB! Syslerigets mini’s kommer kun i fed af 72m. Det er 8m mindre end det anbefalede i opskriften. Jeg har satset og jeg tror på, at jeg har rigeligt til opskriften alligevel 🙂 De ganer som der anbefales af WestKnits afviger en del i størrelse og kvalitet,så jeg tror ikke at det bliver et problem.

Som hovedfarver har jeg, for at holde prisen nede købt Drops Baby Merino i farverne 22 lysegrå, 20 grå og 19 mørk grå.

Samlet kommer sjalet til at se meget neutralt ud. Det er min forhåbning at det så også kan bruges til daglig som halstørklæde når kulden kommer 🙂

Jeg glæder mig super meget til at MKal’en starter! Jeg er rigtig spændt på at følge med i alle andres MKal på Instagram 🙂 Skal du være med? Hvilke farver har du valgt??

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s