Garn på månedsabonnement // Knitcrate

I går modtog jeg min første Knitcrate-box! Yay 🙂

Først skal jeg måske lige fortælle lidt om Knitcrate. Knitcrate er et månedsabonnement på garn. Hvor lækkert lyder det ikke lige?!

Hver måned modtager du en lille mintfarvet box med garn i ukendt farve og uld-kvalitet. Knitcrate er amerikansk, og det er derfor en ideel mulighed for at prøve garn, som kan være svære at få fat i herhjemme i Danmark 🙂 Derudover er der ingen binding på abonnementet, så det kan opsiges, når det passer dig – Win win!

Knitcrate har flere forskellige boxe. Jeg bestilte “Knitcrate Membership” boxen. Det er en box, der indeholder Knitcrates eget garnmærke.
Jeg ville egentlig have bestilt “Artsian Crate” boxen, som indholder forskelligt indie-garn farvet eksklusivt til boxen. Jeg kom dog til at bestille forkert og endte med Membership boxen 🙂

Membership boxen koster 24,99$ (ca. 190kr.), og Artsian Crate boxen koster 34,99$ (ca. 260 kr.), begge inkl. fragt fra USA.

I hver boks får du ud over lækkert garn et strikke- og hæklemønster, der passer til det garn, der kommer i boxen. Så der er altid lidt god inspiration til hvordan garnet kan bruges 🙂

Hver måned gives boxen et tema. Temaet i oktober måned var Wicked og dermed tydeligt præget af den amerikanske højtid Halloween.

Garnet i oktober-boxen hedder Dark Crystals og består af 2 fed af 100g 80% merino og 20% nylon fingering weight garn med en løbemeter på 400m pr. 100g.

Garnet er superblødt og lækkert! Jeg er positivt overrasket over kvaliteten, og selvom jeg bestilte den forkerte box i denne måned, er jeg ikke afvisene overfor at bestille den igen!

Fragten fra USA tog ca. 20 dage, og det er virkelig længe at gå og vente på boxen – men det er så også det eneste minus jeg har til Knitcrate boxen pt. 😉

Jeg har forresten selv købt og betalt boxen, og jeg har intet samarbejde med Knitcrate – Jeg synes bare, at de har fat i en super god ide til en fair pris!

TIP: Du kan tit finde en rabatkode der giver 20% på din første box – jeg brugte den her: “PEARLS20” 🙂

One thought on “Garn på månedsabonnement // Knitcrate

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s