Nytår i Hamborg // Hvad bringer 2018?

Endnu et år er gået, og vi kan nu skrive 2018 – wow som tiden dog flyver afsted! Sidste år afsluttede min søde kæreste og jeg året i Berlin. Det var en rigtig god oplevelse, så i år gentog vi succesen og lod turen gå til Hamborg.

Fredag den 29. december tog vi bilen fra Aarhus og satte kursen mod Hamborg. På vejen havde vi et stop i Mc Arthur Glen designer outlettet i Neumünster. Det er efterhånden blevet et vanligt stop for os, hver gang vi kører sydpå. Mc Arthur Glen outlettet er en lille outletby, fuld af outletbutikker. Du finder blandt mange andre butikker Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Gucci, Armani og Tommy Hilfiger. Vi plejer gerne at bruge hele dagen der – hvilket også blev tilfældet i fredags 😛

Sent om aftenen samme dag ankom vi til hotellet i Hamborg. Vi boede på Europäischer Hof, som ligger lige ved hovedbanegården. En fantastisk placering, hvis du vi udforske byen! Hotellet er et 4-stjernet spahotel – i den lavere ende af de 4-stjernede hoteller erfarede vi. Ikke destomindre havde vi en fantastisk tur!

De efterfølgende dage blev brugt på lettere shopping i Hamborgs juledekorerede gader og afstressende afslapning i spaen. Nytåret blev skålet ind kl. 24.00 på Alstertor – i et overdådiget væld af farverigt fyrværkeri.

Hvad bringer så 2018?
Well – Det er jo altid svært at sige! Jeg har dog lige fået nyt arbejde, så der er ingen tvivl om, at der kommer massser af spændende udfordringer og nye bekendtskaber på den front!

På rejsefronten har vi planlagt at vandre på de norske gletsjere og en rundrejse i Japan – Jeg glæder mig som et lille barn!

Derudover har jeg givet mig selv et lille men meget dyrebart nytårsfortsæt! Jeg vil gerne bruge lidt mere af min tid og energi på det, der er rigtig vigtigt for mig! Nemlig mine veninder og min familie. Det er alt for nemt bare at smide en sms eller en snapchat til hinanden. Jeg vil gerne bruge mere tid på face-to-face samvær – det er det der giver minder og energi 🙂

Tak for et fantasisk 2017, må 2018 blive endnu bedre!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s