Lidt luksus i hverdagen // Leowulff Hanna taske

Januarmørket og vinteren er over os. Himlen har været grå i flere dage, og man skal kigge langt efter lys og varme! Det hele er dog ikke så trist igen. Januarudsalget er nemlig over os, og man fristes af tilbud overalt 🙂
Jeg har givet mig selv lov til at bruge lidt penge på en ny lækker taske!

Jeg har længe luret på de flotte tasker fra danske Leowulff. Deres tasker er så stilrene og klassiske.

Modellen jeg endte med hedder Hanna og oser af kvalitet. Det er en lille åben taske der har et smukt men lidt anderledes udtryk. Den har også små nitter i bunden. En detalje som jeg elsker! Det gør, at tasken ikke tager skade af at stå på gulvet!

Tasken er en god medium størrelse, som passer godt til en tur på strøget eller en frokost på cafe. Der kan være lidt mere i end bare en mobil og en pung.

Det er min første taske fra Leowulff, men nok ikke den sidste. Lige nu lurer jeg også på deres Heather Clutch.


Tasken koster kr. 2.599, men lige nu findes den flere steder på tilbud. Der er for eksempel op til 70% rabat på Leowulffs egen hjemmeside! Indlægget er i øvrigt ikke sponsoreret, jeg har købt tasken med mine egne penge fra boozt 🙂

Rigtig god weekend derude 🙂

 

One thought on “Lidt luksus i hverdagen // Leowulff Hanna taske

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s