Den simple all-around sweater // Ingen Dikkedarer

Petite Knits klassiske Ingen Dikkedarer Sweater er den perfekte all-around sweater! Den ser rigtig lækker ud til et par slidte cowboybukser, men kan også være elegant til en tur på kontoret med en skjorte under!

Jeg er endelig blevet færdig med min, og jeg er superglad for resultatet!

Jeg har strikket sweateren i Blackhill Cottonwool i farven teal og Blackhill Kid Silk Mohair i farven råhvid. Det har givet mig en smuk, harmonisk og meleret lun sweater. Begge garnene er fra Garnudsalget i Aalborg og kan købes her. Jeg brugte ca. 5 nøgler af hver farve til en str. S.

Sweateren strikkes lidt højere i nakken end foran i halsen for at gøre den lidt længere bagpå. Det er en superfin detalje, som gør, at kraven sidder mere til i nakken end i halsen. I opskriften anbefales det at gøre nakkestykket længere ved hjæp af vendepinde og slå om pinden. Jeg synes bare ikke, at resultatet af den metode bliver flot, eller skjules ret godt i den færdige sweater. Jeg brugte derfor german short rows i stedet, hvilket blev super flot og stort set umuligt at se i den færdige sweater.

Sweateren er nem at strikke og meget ligetil. Den strikkes på pind 4 og 3 og er derfor ikke den, du bliver hurtig færdig med. Til gengæld er den super anvendelig og nem at style 🙂

Rigtig god søndag derude 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s