Strikket vest med pelskrave // Chain Link Armored Cowl Vest

For nogle måneder siden faldt jeg over et super godt tilbud på nogle rester i Drops Andes. Jeg kunne ikke dy mig, og endte med at købe de 5 nøgler der var tilbage, uden så meget som at overveje hvad jeg skulle bruge dem på – typisk mig 🙂

De 5 nøgler er nu blevet en lækker vest med pelskrave! Vesten er designet af amerikanske Knitatude og mønsteret hedder Chain Link Armored Cowl Vest (hold nu op for et langt navn!).

Vesten er som nævnt strikket i Drops Andes garn som består af 65% uld og 35% alpaca. Så vesten er rigtig lun og varm. Den er strikket i farven 9020 (lys grå mix).


Selve vesten strikkes ifølge opskriften på pind 10. Jeg har dog strikket den på pind 9 (jeg havde ikke en pind 10). For at få den rette størrelse strikkede jeg den efter mønsteret i en str. M istedet for en str. S, som jeg normalt ville gøre.
Efter blokning blev resultatet rigtig flot!

Opskriften er meget nem og ligetil og selve projektet går super hurtigt på pind 9. Det tog mig omkring 4 hyggeaftener. Jeg brugte ca. 5 nøgler på projektet.

Pelskraven er genbrug fra en ældre slidt jakke, der måtte smides ud denne vinter. Istedet for også at smide pelskraven ud, klippede jeg den af og syede knapper på. Pelsen har nu fået nyt liv på vesten, og jeg synes den gør det rigtig flot!

Jeg har sat pelsen på med knapper for at gøre det muligt at pille den af igen. Det gør vesten mere praktisk, fordi den så kan bruges indenfor på kølige aftener 🙂

Jeg har ikke lavet knaphuller i vesten. Maskerne i den er så store, at de snildt kan fungere som knaphuller for knapperne på pelskraven.

God søndag derude 🙂

 

2 thoughts on “Strikket vest med pelskrave // Chain Link Armored Cowl Vest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s