Giv slip på hverdagen // Spaophold på Hotel Hesselet

For at bryde den travle hverdag tager min bedre halvdel og jeg et par gange om året på et spaophold enten i Nordtyskland eller herhjemme i Danmark. I sidste weekend gik turen til Hotel Hesselet i Nyborg. Indrømmet, det er ikke et decideret spahotel, men de har altså et lækkert lille spa!

Hotellet ligger helt ned til Storebælt med en enestående udsigt. Hotellet er gammelt men velholdt med en gourmetrestaurant og en oldschool bar tilknyttet et bibliotek. Hotellet er helt sit eget og helt unikt.

Dette indlæg skal dog handle om spaet og om at give helt og aldelses slip på hverdagen.

Derfor er det vigtigt at give slip! 
Når du giver slip på hverdagen, åbnes op for dig. Der åbnes op for dine ønsker og dine drømme. Hvis du ikke evner at give slip på hverdagen, evner du formentligt heller ikke at give dig krop og dit sind særlig meget plads. Spørgsmålet er så: Hvornår er du så egentlig dig? Hvornår er du dig og ikke dit arbejde, din familie eller dine omgivelser?

For mig er det en super skræmmende tanke, hvis jeg ikke kan definere mig selv ud fra andet end mit arbejde eller mine omgivelser! – Hvad synes du? Har du nemt ved at definere dig selv? Altså dit helt eget jeg og dine helt egne drømme uafhængigt af dit arbejde og din familie? Eller er du dit arbejde eller din familie?

Dermed er ikke sagt, at du ikke kan have drømme og ønsker for din familie eller for dit arbejde, men er det dine egne drømme og ønsker eller noget du ønsker for din familie eller for dit arbejde?

Prøv at spørge dig selv om hvem du egentlig er, uden at nævne dit arbejde eller din familie. Er det nemt for dig? For mig kan det til tider være svært. Det er derfor rigtig vigtigt for mig indimellem at give helt slip på hverdagen og finde ind til mig selv – mit egentlige jeg, mine drømme og mine ønsker.

At give slip på hverdagen 
Jeg har en super travl hverdag fyldt op med gøremål både på arbejdet og derhjemme. Det er derfor også super vigtigt for mig af og til, at kunne koble af og slippe alle tanker om hverdagen. Kender du det ikke?

Giv dig selv lov til at bryde hverdagen, nyde livet og slipppe drømmene og fantasien løs, mens du flader ud i lune og afslappende omgivelser. Det er netop, hvad et spaophold kan gøre for mig. Jeg kan ikke slappe af derhjemme uden liiige at skulle ordne et eller andet. Spaet hiver mig ud af mine vante rammer og tvinger mig ned i gear.

De lune miljø er med til at gøre kroppen afslappet og afspænde alle musklerne. Varmen og den rolige atmosfære sænker stressniveauet og giver plads til eftertænksomhed, drømme og måske også helt nye tanker – Whats not to like?

De afslappende omgivelser i et spa får mig til at give slip og lukker op for noget “me time”. Tid der giver plads til drømme om fremtiden og drømme om livet. Det er i høj grad min barnlige sjæl der sparker ind. Jeg dagdrømmer om alle de ting, som jeg kan bruge mit liv på, uden at tænke på, hvor urealistiske mine drømme er – Det er faktisk ofte her jeg får nye og kreative ideer, som jeg kan vende hjem med og gøre til virkelighed. Jeg får ny energi og jeg kan vende tilbage til hverdagen med et bedre og stærkere jeg.

Når enden er god, er alting godt!
Tak fordi du læste med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s