Mens vi venter på forår // 5 ting jeg elsker ved vinteren

Denne uge har været isnende kold. Faktisk tror jeg, den har været den koldeste denne vinter.

Vi troede vel alle, at foråret var lige rundt om hjørnet. Jeg mener, vi har lige bevæget os ind i marts! Men nej, frosten har sat ind og niver i både kinder og fingre. Hænderne er tørre, og læberne sprækker. På trods af det (og selvom der skal skrabes is af bilruderne hver morgen) er der stadig mange ting, jeg elsker ved vinteren! Dem vil jeg gerne dele med jer i dag.

1. Dampende varm te
Der er ikke noget bedre end at varme sig med en kop te på en iskold morgen. Der er heller intet som de mørke vinteraftener, der giver lyst til brændende varm kop te og hyggestunder tæt sammen i sofaen med et spil kort eller en god film. Om sommeren er te bare ikke det samme.

2. Klar himmel
Vinteren er den årstid, hvor himlen er allerklarest og allermest blå.  Det giver de smukkeste solop- og solnedgange! Vi har gulv til loft vinduer i hele lejligheden, hvilket giver os muligheden for at nyde de flotter scenerier i panoramaview.

3. Frostblomster
På de rigtig kolde frostfulde vinterdage dannes de smukkeste frostblomster. De dannes på ruder, på blade og på skovens nøgne grene. De er med til at skabe de mest betagende vinterlandskaber, som kun findes på frostklare dage.

4. Frisk og ren luft
Luften om vinteren føles så meget renere og så meget friskere end på de andre årstider. Det er som om at frosten renser lufter.

5. Supper
Om vinteren er supper i alle former fantastiske! Kyllingesuppe, ærtesuppe, kartoffelsuppe, løgsuppe og så videre. En varm suppe med et lunet stykke brød til varmer fra top til tå på de kolde vinterdage. Om sommeren nyder man bare ikke suppen på samme måde.

Tak fordi du læste med. Jeg håber, at du kan holde varmen derude

og rigtig god søndag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s