90’ernes camitop anno 2018 // Sådan gør du den til din egen

90’ernes camitop er tilbage for fuld udblæsning. Camitoppen, populært men også noget så ucharmerernde kaldet “spaghettistroptoppen”, er definitivt tilbage. Der er ikke noget at gøre. Der er dog ingen grund til at ligne Spice Girls endnu engang. Du kan nemlig opdatere stilen til 2018 og gøre den til helt din egen.

For at være helt ærlig har camitoppen aldrig været helt ude af billedet. Den har længe været her og endda i et væld af forskellige kvaliteter, farver og former. Camitoppen er nemlig oprindeligt undertøj, for toppen udspringer af det, som vi i dag kender som en camisole. Det særlige for forår og sommer 2018 er, at den endnu engang har fået en dominerende plads i modebilledet – den skal ses og ikke længere gemmes væk som undertøj.

Gør camistilen til din egen

Nøglen til at gøre camistilen din egen er netop at udnytte de føromtalte mange kvaliteter. Du kan bruge kvaliteten på camitoppen til at style dit look og det image, du gerne vil udstråle.

En tætsiddende bomuldscami med en v-udskæring giver dig et afslappet og laidback look med en sexet vibe, mens en løstsiddende silkecami – måske med blonder – giver dig et afslappet men luksuriøst look.

Understrej det look du gerne vil udstråle med sko og accessories. Går du efter laidback looket med bomuldstoppen, kan du tilføje et par lækre sneakers og for eksempel en denim clutch. Går du i stedet efter det lukseriøse look med silketoppen, kan du tilføje et par stilletter og nogle lækre smykker – for eksempel et par statement øreringe.

Camitoppen kan gå til de fleste underdele. Her har jeg stylet en silketop med et par lyse cowboybukser.

Jeg er helt vild med camitrenden!

Tak fordi du læste med og god tirsdag aften derude.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s