Forårsjakken der aldrig går af mode // Trenchcoat’en

Foråret er uden tvivl kommet til Danmark. Det er imidlertid stadig lidt koldt udenfor, og sådan er det hvert år ved denne tid. Derfor er det også en rigtig god ide at have en forårsjakke i gaderoben.

Der er bare et problem. Sæsonen for brug af forårsjakker er utrolig kort. Derfor er det en rigtig god ide at have en forårsjakke, der kan bruges gennem flere sæsoner.

Indlægget i dag skal handle om forårsjakken, der aldrig rigtig går af mode og derfor kan bruges sæson efter sæson og stadig være trendy. Indlægget skal handle om den klassiske trenchcoat.

Trenchcoat’en var oprindeligt en militærjakke, og måske netop derfor er dens design så tidløst. Den kommer i flere forskellige længder, men karakteristisk for enhver trenchcoat er bæltet i livet, den dobbeltradede forside med 10 knapper, en bred revers og et vindfang på kraven.

De mest kendte trenchcoatmodeller i dag er formentlig Burberrys “The Chelsea Heritage” og “The Kingston Heritage”.

Vælger du en trenchcoat i middellængde og i en neutral farve – så har du en tidsløs forårsjakke, du kan bruge sæson efter sæson.

Trenchcoat’ens neutrale natur (medmindre din vælger at købe en i pink med flæser hihi) gør, at den er nem at style. Du kan nemlig dresse den op og ned alt efter lejligheden.

Her har jeg stylet den med en mørkeblå løstsiddende kjole med et sømandssnit og et par elegante stiletter. Trenchcoate’en kan dog også gå flot til slidte jeans og sneakers. Dens stylingsmuligheder er uendelige.

Netop de mange stylingsmuligheder er med til at gøre trenchcoat’en til en fast bestandel i garderoben, der holder sæson efter sæson. Du kan nemlig tilpasse den til moden i den pågældende sæson, og trenchcoat’en vil altid tilføje dit look et klassisk strejf.

Derfor er trenchcoat’en altid tilstede i min gaderobe. Trenchcoat’en på billederne er fra 2014 og fra Zara. Modellen er klassisk, og den kommer i en let modificeret variant hvert år – det er i sig selv et tegn på trenchcoat’ens tidløse design!

Tak fordi du læste med og god søndag derude!

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s