Pænt klædt i print // Sådan styler du en statement T-shirt

De fleste af os har en eller to statement T-shirts i skabet. Statement T-shirten er så super nem at smide over et par yndlingsjeans og så ud af døren. Men hvordan styles den? Hvordan bruges den egentlig i en formel sammenhæng? Kan den overhovedet bruges i en formel sammenhæng? (Ja!)

Sidste søndag var jeg i Musikhuset i Aarhus for at se Seebach musicalen (som i øvrigt godt kan anbefales!). Det var en anledning, som krævede en pæn og lettere formel påklædning. Jeg valgte at gå i en utraditionel retning og finde en statement t-shirt frem.

Sådan stylede jeg mit outfit:

Jeg valgte en klassisk statement t-shirt, en stilren midi nederdel og et markant bælte. Bæltet blev tilføjet for at trække hele outfittet sammen og understrege den kant, som en statement t-shirt giver. Som prikken over i’et tilføjede jeg lidt pangfarve med stiletterne for at gøre det ekstra spændende.

Tilsammen gav det et stilrent look, der skilte sig ud fra mængden. T-shirten på billederne her er i øvrigt fra Karl Lagerfeld.

Sådan styler du en statement t-shirt

Det kan godt være lidt svært at få en statement t-shirt stylet ind i et outfit til en bestemt anledning. Her er mine bedste tips til at slippe godt afsted med det alligevel.

  • Vælg en klassisk og stilren bund (nederdel, bukser etc.).
  • Brug ikke accessories, der er mere statement end t-shirten. Det er t-shirten, der er stjernen i outfittet.
  • Understreg stilen med sko, der passer ind i ind.
  • Er t-shirten neutral uden en pangfarve eller lignende, så tilføj evt. en stærk farve til én af de øvrige dele af outfittet (sko, taske, bukser etc.). Det giver spænding og komplimenterer den kant, dit oufit har.

Tak fordi du læste med og god søndag aften!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s