Blondesommerkjolen // Sådan bærer du den stilfuldt

Sommer er over os. Jeg slentrer ned af Bergens usædvandligt lune små gader i en sød lårkort blondekjole. Brostene er brandvarme, og sommerkjolen er lige luftig nok, til at jeg ikke kommer til at svede i heden. Jeg føler mig perfekt tilpas.

Luftige kjoler er fantastiske til at sørge for, at man ikke går til i varmen. Det kommer derfor heller ikke som nogen overraskelse for mig, at sommer ofte er lig med søde blondekjoler, og at sommeren 2018 ikke er nogen undtagelse – blonder hitter nemlig igen i år!

Når det så er sagt, er der selvfølgelig variationer til blonderne hvert år. Denne sommer hitter specielt store blonder, som læner sig lidt op ad 70’er-stilen. Nogen kan måske blive lidt betænkelige ved tanken om at iføre sig en blondekjole, men læs med her, og find ud af hvordan du kan bære blonderne stilet – selv når de kommer i lårkort.

Når man vælger at iføre sig en blondekjole, er der flere ting, man bør være opmærksom på. Blondekjolen kan både få en til at se sexet, sød (pæn pige) og chic ud. Kunsten er ikke at overgøre outfittet og dermed at afbalancere det. Hvordan gør man så det, spørger du måske? Nedenfor får du mine bedste tips til at afbalancere dit blondekjoleoutfit.

Sådan bærer du blondekjolen stilfuldt
Når outfittet skal afbalanceres, er det vigtigt at gøre sig klart, hvilket look man går efter. Skal looket være sødt? Eller måske sexet? Vælg ét look og hold dig til det. Herefter skal look’et afbalanceres.

  • Fælles for alle blondekjoler er, at blonderne gør arbejdet selv. Det vil sige, det er blonderne, der er stjernen i outfittet. Tilføj derfor ikke accessories, der giver mere blikfang end kjolen.
  • Det søde look har brug for en kant og et strejf af klasse for ikke at komme til at se for lillepigeagtigt ud. Tilføj et par sandaler eller et par hæle med kant.
  • Det sexede look har brug for klasse for ikke at komme til at se dullet ud. Klassen tilføjes ved at bruge klassiske og enkle accessories. En sort blondekjole kunne tilføjes et par klassiske court pumps, og en hvid blondekjole kan tilføjes et par nudefarvede sandaler. Pas på med støvler – de fungerer kun, hvis de falder under den klassiske kategori.
  • Vælges en lårkort blondekjole, så bør man sikre sig, at den stadig dækker det, den nu engang skal dække, når man bukker sig.
  • Brug nedtonende accessories (tasker og smykker etc.), der hamonerer med dine sko.

I outfittet her på billederne er jeg gået efter det “søde” look. Det er et look, jeg generelt holder meget af, fordi det giver et indtryk af en ordentlig og dannet personlighed. Blondekjolen er cremefarvet og meget enkel. Jeg har tilføjet et par sorte sandaler med lidt rå kant for at sikre mig, at look´et ikke bliver lillepigeagtigt.

Den enkle taske er med at til nedtone blonderne og passer godt ind i 70’er-trenden.

Kjolen er fra River Island, og sandalerne er fra Ash.

Blonder vender som tidligere nævnt ofte tilbage som trends næsten hver sommer. Derfor er det også en af de trends, man godt kan investere lidt i. Sandsynligheden for at du kan bruge blondekjolen år efter år er nemlig stor. Det er netop sådan en trend, jeg holder meget af!

Tak fordi du læste med og god søndag!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s