Maxikjoletrenden // Sådan tager du den med ind i efteråret

Den lette maxikjole var en stor trend sidste sommer, og den har gjort det godt igen i år. Det betyder også, at de fleste af os har en eller to maxikjoler hængende i skabet derhjemme. Det er stadig lunt derude i det ganske danske land, men vi ved alle, at efteråret er lige om hjørnet. Maxikjolen behøver du dog ikke gemme væk sammen med sommergarderoben. Med et par små fif kan du nemlig nemt og stilfuldt tage maxikjolen med ind i efteråret!

Maxikjolen kan få de fleste til at se supersmarte ud, og en enkel og stilfuld måde at tage den med ind i efteråret er at kombinere den med en overdel.

Kombiner med en overdel
Tilføjer du en overdel til din maxikjole, gøres hele outfittet lidt lunere. For at opnå et let sensommerlook kan maxikjolen kombineres med en blonde t-shirt, ligesom jeg har gjort her på billederne. Du kan også bruge en langærmet chiffonbluse. Det giver et lidt lunere outfit, samtidig med at du bevarere et let og luftigt look.

På en koldere efterårsdag kan maxikjolen kombineres med en lækker løstsiddende sweater. Det giver et afslappet og cool look, samtidig med at man holdes lun og varm.

Maxikjolen kommer i mange stilarter, mange farver og mange former. For at få størst succes med at kombinere den med en overdel, bør man vælge beklædningsdele indenfor nogenlunde samme stilart.

Når det så er sagt, er det også godt at have kontraster for øje. Har du for eksempel en spraglet maxikjole med blomster, bør den kombineres med noget neutralt. På den måde bliver outfittet harmonisk og sammenhængende. Omvent hvis du har en neutral enkeltfarvet maxikjole, så leg lidt med farver og mønstre på overdelen. Det giver et mere legende og let outfit.

Fodtøj
Til de lune sensommeraftener kan maxikjolen let kombineres med et par sandaler (ligesom jeg har gjort her på billederne), eller hvad du nu har brugt sommeren igennem. Til efteråret skal fødderne bruge lidt mere varme og derfor dækkes til. Det gøres mest stilfuldt med et par korte støvletter eller et par lækre sneakers.

Langskaftede støvler kommer let til at se klodset ud under den lange kjole. Jeg vil derfor anbefale, at man holder sig til de korte varianter.

Anvendes disse små fif, kan maxikjolen let bruges i efterårsgarderoben og ovenikøbet stadig være stilfuld! Jeg elsker fif som dem her! Det gør det mulig for mig at tage nogle af sommerens yndlingsbeklædningsdele med ind i efteråret. Det er både miljøvenligt og billigt – win win.

Tak fordi du læste med og nyd sommergarderoben lidt endnu!

 

One thought on “Maxikjoletrenden // Sådan tager du den med ind i efteråret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s