Kimonoen // Sådan styler du den

Kimonoen er super trendy lige nu, og den har været det hele sommeren. Den er blevet en af mine absolutte favoritter i garderoben. Det er den formentlig blevet, fordi den giver super mange stylingsmuligheder – også til efteråret. Sagt med andre ord, der er ingen grund til at pakke kimonoen væk!

Kimonoen kan synes svær at style – måske fordi den kan komme til at ligne en morgenkåbe eller noget der burde bruges på stranden, men med nogle få tips kan du nemt mestre trenden og se super smart ud. Læs med videre og få mine bedste tips.

Kimonoen fås både i korte modeller og i maxi modeller (dem der går næsten helt ned til gulvet). Den fås i alverdens farver og med mange forskellige print. Det giver et kæmpe udvalg af stylingsmuligheder, og der er derfor også noget for enhver smag.

Vælger du en mørk kimono med store blomster, som her på billederne, fanger du en anden efterårstrend. Store mørke blomsterprints er nemlig en af efterårets helt store trends på catwalken.

Mine bedste stylingstips

Når du skal style en kimono, er nøgleelementet at kombinere den med nogle hverdagskomponenter. Nu tænker du måske “hvad mener du dog med det?”. Det jeg mener er, at man skal passe på at kombinere kimonoen med nogle for bløde stoffer som fx en silke- eller satinkjole. Det vil give et “nattøjslook”. Hvis du derimod kombinerer den med fx jeans og en chiffontop, som jeg har gjort her på billederne, får du et chic hverdagslook, der har et ekstra pift. Stop dog ikke der, kimonoen kan nemlig også bruges til fest eller middag med gæster – stylingsmulighederne er mange!

Kimonoen giver oufittet lidt ekstra, som gør det super spændende og anderledes – det er lidt ligesom at putte kirsebæret på toppen af lagkagen.

Nedenfor finder du et par hurtige stylingsråd:

  • Kombiner kimonoen med et par langskaftede støvler til efteråret. Det giver et råt men feminint look.
  • Stilletter kan være super flotte sammen med en kimono, når blot det sikres, at de øvrige elementer i outfittet er elementer fra hverdagen, fx jeans, leggins eller læderbukser.
  • Sammensættes en maxi kimono med en maxi kjole opnås et superlækket bohemian look.
  • Hvis du gerne vil fremhæve tajlen, kan du med fordel bruge et taljebælte sammen med kimonoen. Skal det være lidt råt, kan du med fordel vælge et bælte i skind eller et med nitter.
  • Kimonen kan naturligvis også bruges som en elegangt slåomkjole – og voila så har du et aftenlook. Du kan tilmed binde kimonoen på et utal af måder, bagpå, i siden, med et skindbælte osv. – her skal du ikke være bange for at bruge din kreativitet.

Tak fordi du læste med og god søndag derude!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s