Cashmere og plisser // Lag på lag trenden

Oversized styling, udviskning af kvindelige former og lag på lag er fashionabelt som aldrig før!

For at være helt ærlig så har oversized styling aldrig rigtigt været min go to style. Grunden er nok, jeg har en del former, og jeg elsker at vise dem. Derfor var jeg også lidt skeptisk, da denne her oversized lag på lag trend dukkede op. Jeg havde svært ved at se, hvad den lige skulle gør godt for. Efter lidt leg endte jeg dog med at finde mit take på trenden – og jeg er vild med den!

Oversized styling synes måske at være svært foreneligt med en stilfuld garderobe – men det behøver det ikke at være! Læs med nedenfor og se mit bud på, hvordan det kan gøres!

Den oversized lag på lag trend kan hurtigt få en til at virke lidt forhutlet og kluntet, men med enkelte retningslinier kan den faktisk nemt mestres.

Sådan gør du

Hemmeligheden bag styling af et oversized outfit er at tilføje noget klassisk. Det klassiske bidrager til outfittet med en “highend” kant, som trækker outfittet ud af den “forhutlede” kategori. På den måde bliver oversized trenden både nemmere at inkorporere i en hverdag men også langt mere stilet. Så enkelt kan det faktisk gøres.

Et eksempel på et klassisk element kunne være en plisset nederdel eller en kjole som jeg gør brug af her! Det er et meget simpelt trick, men det virker faktisk. Et andet eksempel kunne være en firgursyet blazer.

Lag på lag trenden er ikke kun super hot lige nu, den er også super praktisk her til efteråret.

Med efteråret kommer nemlig også de køligere temperaturer, og lag på lag trenden gør det muligt at tage dele af sommergarderoben med ind i efteråret.

Her på billederne har jeg faktisk en plisseret sommer maxikjole på uden ærmer inden under en løstsiddende sort chasmere sweater. Maxikjolen er en super fin sommerkjole, som jeg nu uden frygt for at fryse kan bruge i efteråret. Jeg elsker fif som det her; det giver en garderobe mange flere sammensætningsmuligheder.

Maxikjolefif’et har jeg skrevet mere om i et tidligere indlæg – som du kan finde her 🙂

Tak fordi du læste med og god søndag!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s