Adventskalender låge nr. 1 // Tre nemme tips til et velplejet look

Præmien er sponsoreret af O.P.I. Danmark. 

December er ankommet, og julehyggen er officielt trådt i karakter. Jul er for mig julepynt og småkagebagning med familen. Julesange og julefilm der opleves fælles i en varm stue. Æbleskiver og gløgg. Stunder der skaber tryghed, hygge og minder. Jeg er kæmpefan af december og julehygge! Den glæde vil jeg gerne dele med jer!

Nu er det jo selvfølgelig lidt svært at invitere jer alle på brunkager og varm kakao, så jeg har fundet en anden måde at skabe julehygge på! Jeg har lavet en adventsjulekalender – og i dag er det første søndag i advent, så her er låge nr. 1.

Bag låge nummer 1. gemmer sig et O.P.I plejesæt inkl. 3 superflotte neglelakker.

Præmien indeholder kort sagt alt, hvad du skal bruge for, med tre nemme tips, at opnå et lækkert og velplejet look.

Du kan vinde O.P.I. neglelakkerne “Franchie likes to kiss”, “Don’t cry over spilled milkshakes” og “Meet a boy cute as can be” samt negleplejeprodukterne cuticle cream og cuticle oil fra O.P.I. Pro Spa.

Værdi: 670kr.

Sådan deltager du i adventskonkurrencen

Alt du skal gøre er, at:

 • følge med på bloggen (det kan du gøre på e-mail eller via bloglovin), og at
 • kommentere i dette blogindlæg hvilken af neglelakkerne du bedst kan lide.

Tre nemme tips til at opnå et mere velplejet look

Det at se velplejet ud hænger ofte sammen med at have overskud. Overskud til at pleje sig selv og sit udseende. Overskud til at gå op i alle detaljerne i ens fremtoning hver eneste dag. Det kan være lidt et problem i dagens samfund, for lad os være ærlige – overskud hænger ikke ligefrem på træerne. Jeg har dog tre nemme tips, du kan bruge en gang om ugen, mens du alligevel sidder og slapper af i sofaen foran netflix. Grib din yndlingsneglelak og lad os komme igang. Velplejede og lakerede negle er nemlig ikke så svære og bøvlede, som du måske tror!

Sådan gør du:

 1. Vask dine hænder grundigt og eksfolier dine negle (med fx O.P.I. cuticle cream – du kan også bruge kaffegrums eller bodyscrub). Vask og tør hænderne bagefter.
 2. Smør dine neglebånd ind i negleoile og skub blidt dine neglebånd tilbage (det er den tynde hud der sidder på dine negle ved roden). Almindelig håndcreme er næppe fugtgivende nok, så jeg vil anbefale, at du bruger en olie eller til nød vaseline.
 3. Når olien er tørret ind, lakerer du neglene med din yndlingfarve.

Voila! På kun ca. 15 minutter har du så opnået super flotte og velplejede både hænder og negle! Skip endelig ikke step 1 og 2 i forsøget på at blive hurtigere færdig! De er absolutte nødvendige steps for at opnå det eftertragtede velplejede look. Negle med neglerødder og tørre kanter kommer aldrig til at se velplejede ud – heller ikke med neglelak på. Endvidere gør step 1, at din neglelak binder bedre til neglen og dermed holder længere uden at chippe!

Tænk også på, at når hele processen kun tager 15 minutter af din tid, og resultatet bliver så meget bedre, så er der ingen undskyldning for at skippe 😉

 

Held og lykke i konkurrencen – og tak fordi du læste med!

7 thoughts on “Adventskalender låge nr. 1 // Tre nemme tips til et velplejet look

 1. Glædelig 1.advent, eller den sidste halve time heraf:-)
  Meget fin og lækker jule giveaway, den ville jeg elske at vinde, så jeg kan få mine negle smukke til forskellige begivenheder.
  Dont cry over spilled milkshake er jeg mest vild med, men de andre er altså også virkeligt flotte:-)
  Aften jule nisse hilsner herfra!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s