Hvem er jeg?

Hej ! Og velkommen til Frk. Louice! 

Enkelte retningslinjer for styling kan gøre det let som en leg at udtrykke sig. Følg med her på bloggen og lær dem!

Min påstand er, at stil er en måde at udtrykke personlighed. Det betyder, at med de rigtige værktøjer kan alle, uanset kroppens former og farver, skabe en unik stil, der rent faktisk holder.

Frk. Louice er et indblik i subjektiv sandhed. Stylingtips og trends der er umiddelbare og ægte – fremlagt brugbart og tilgængeligt for alle. Herudover tillægges et pift af dybe hverdagstanker og lidt ekstra krymmel i from af rejseinspiration og eventyr.

 

Hvem er jeg?

Jeg er Louice.

I over 30 år har jeg søgt efter den “rigtige” hylde. Jeg er nu langt om længe kommet frem til, at der ikke er nogen rigtig hylde for mig.

Jeg er i konstant forandring og mine interesser følger, hvad end jeg fordyber mig i. Det lyder måske anstrengende og uholdbart, men jeg oplever det som spændende!

Jeg bor i Aarhus sammen med min søde kæreste, som jeg elsker at tage ud på oplevelser sammen med. Derudover forfølger jeg en karriere som jurist samtidig med at jeg folder mig ud her på bloggen. Hvem siger at man ikke kan det hele på én gang?

Nyt blogindlæg hver uge!

Velkommen til – Og god fornøjelse !